Zondag 17 september 2023 - Reisverslag uit Panguitch, Verenigde Staten van hansenmajohrie2 - WaarBenJij.nu Zondag 17 september 2023 - Reisverslag uit Panguitch, Verenigde Staten van hansenmajohrie2 - WaarBenJij.nu

Zondag 17 september 2023

Door: Majohrie

Blijf op de hoogte en volg

19 September 2023 | Verenigde Staten, Panguitch

Tegen 6 uur staan we op na een onrustige nacht met toch wel slaap (Majohrie) en vroeg wakker (Hans). Het ontbijt is karig maar voldoende en om half 9 rijden we weg. Nu kunnen we de omgeving zien: veel palmbomen en kaal landschap met prachtige kleuren. Bij een Starbucks koffie met iets lekker besteld: berendruk en lang wachten. Het wordt weer warm en de airco van de auto doet zijn best. Er mag 70 tot 80 mijl/uur gereden worden en op de brede weg kunnen we goed opschieten. De navigatie geeft aan dat we voor 15 uur over zullen zijn. We besluiten om bij Las Vegas de mooie noordelijke route langs Lake Mead te nemen. Dit is een nationaal park en we kopen meteen een parkpas voor alle parken: $80. Het is een prachtige route met veel kleurenpracht. Bij de rode rotsen een stop en korte wandeling gemaakt. Buiten het park in een plaatsje naar een restaurant gezocht, maar het is toch weer McD. De grote bekers nogmaals gevuld en meegenomen. Op de parkeerplaats ziet Hans een roadrunner (vogel) onder de struiken. Even na 17 uur het hotel gevonden in Panguitch. Het is zondag en maar 1 restaurant is open: Dessert Grill. Het is er druk, maar de bediening is snel. Op de kamer een kop koffie gezet en op tijd weer het bed in.

• 19 September 2023 - 10:37

Nelke:

Daar zijn ze weer,de mooie foto's zo reis ik ook mee over de wereld die jullie zo graag bereizen.

Knuffels